Skoči na vsebino

Vabilo na Zbor članov 2021

​Spoštovani člani in članice Planinskega društva Domžale!

Vabimo vas na redni, 65. Zbor članov Planinskega društva Domžale, ki bo v četrtek, 27. maja 2021, ob 18. uri, v Dragomlju.

Na Zboru članov predstavimo naše delo in skupaj potrdimo izvedbo aktivnosti. S prisotnostjo sodelujete v pomembnih odločitvah našega društva.

Dnevni red:

  1. Pozdrav
  2. Izvolitev organov zbora članov
  3. Poročila in plan odsekov
  4. Poročilo upravnega odbora    
  5. Finančno poročilo
  6. Poročilo nadzornega odbora
  7. Razprava na poročila
  8. Potrditev Pravil PDD
  9. Razno

 

Leto 2020 je bilo kljub epidemiji za naše društvo izjemno aktivno. Zabeležili smo kar 280 raznih aktivnosti, res veliko realiziranih prostovoljnih ur ter najvišje število članov v zadnjih letih društva.

Letošnje načrte smo morali prilagoditi vsem omejitvam, ki jih močno občutimo tudi pri načrtovanju aktivnosti v društvu. Takoj, ko je bilo mogoče, smo ponovno pričeli z razpisi in varno organizacijo športnega plezanja, ​pohodov​ oziroma zimskih tur ter po letošnji ​obilni zimi tudi z neprestanimi ​​delovn​imi akcij​ami za čiščenje in označevanje planinskih pot​i​.

Dopolnili smo tudi obstoječa Pravila Planinskega društva Domžale. Pravila smo uskladili in prilagodili spremembam, ki jih je društvo skozi leta uvedlo v svoje delovanje. Pravila bomo predstavili in podali predlog za odobritev. Predlog pravil je objavljen na naši spletni strani.

Veselimo se osebnega srečanja, vendar je zaradi splošne omejitve zbiranja udeležbe obvezna predhodna prijava prek enostavnega spletnega obrazca (vzelo vam bo 3 minute). Za pomoč pri prijavi lahko pokličete na tel. številko: 041 483 924 (Matej).

Iskreno vabljeni na letošnji Zbor članov!

člani Upravnega odbora PDD

Še nekaj drobnega tiska:

Na Zboru članov boste lahko uredili članarino za letošnje leto.

Dobimo se na Piknik prostoru v Dragomlju (velik kozolec z igriščem ob avtocesti).

Pridete lahko že popoldan in izkoristite igrišče za košarko ali odbojko.

Veseli bomo vaše pomoči pri sami organizaciji na lokaciji dogodka.

Vreme nam ne bo krojilo razpoloženja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja