Skoči na vsebino

Dan domžalskih planincev 2022

V nedeljo, 28. avgusta 2022, vas vabimo na Veliko planino, na tradicionalno devetindvajseto srečanje članic in članov Planinskega društva Domžale, vseh naših prijateljev in zvestih obiskovalcev.

Začetek manjše prireditve bo ob 11. uri pri Domžalskem domu na Mali planini (1534 m). Zapel nam bo moški pevski zbor Janko Kersnik iz Lukovice, za dobro vzdušje bo v nadaljevanju skrbel ansambel Gregorja Kobala. Članom PDD bo na voljo topla malica in pijača. Poiščite prijavno mizo Planinskega društva Domžale na zunanjem prireditvenem prostoru.

Za družine z mlajšimi otroki bo to zadnji dan Družinskega tabora na planini in nas bodo v nedeljo že pričakali pri Domžalskem domu. Vse ostale planince lepo vabimo, da pridejo peš do Domžalskega doma. Da bi spodbudili pohodnike k odkrivanju planinskih poti, tudi letos vabimo na vodena pohoda z izhodiščem na Krivčevem ali v Kamniški Bistrici. 

Program srečanja bomo prilagodili vremenu.

Prijazno vabljeni!
Helena Kermauner

Vabljeni tudi k poslušanju dopoldanskega sobotnega radijskega programa o planinstvu in Veliki planini na Radiu Slovenija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja