Skoči na vsebino

Pohod ob reki, ki povezuje

Vabljeni, da se v soboto, 17. junija 2023, pridružite pohodnikom na poti od Domžal do Kamnika ali v obratni smeri. Celotna pot od Slovenia Eco Resorta v Godiču (Kamnik) do Parka Martina Krpana v Domžalah je dolga slabih 18 kilometrov. Na celotni dolžini bo postavljenih 24 postojank oziroma kontrolnih točk, kjer se bo zbiralo žige. Na stojnicah vas pričakujemo med 7. in 14. uro!

Lokacijo posameznih točk najdete na interaktivnem zemljevidu, medtem ko je program na kratko opisan tudi tukaj.

Člani Planinskega društva Domžale smo na trasi prisotni že od prvega Pohoda ob reki, ki povezuje, dalje. Na stojnici Planinskega društva Domžale vas bomo tokrat povabili na naše planinske pohode. Ob pestrem naboru izletov, pohodov in tur si vsak pohodnik lahko izbere nekaj zase. Lahko se pridruži številnim vodenim pohodom, prav veseli pa bomo, če se v naše vrste javijo tudi kandidati za planinske vodnike.

Na dogodku bomo na interaktiven način predstavili zanimive pohodniške in planinske cilje, ob tem se boste lahko sami preizkusili v poznavanju vrhov po širni Sloveniji.

Več o pohodih vodniškega odseka Planinskega društva Domžale:

– najmlajšim so namenjeni družinski pohodi, kjer se v spremstvu staršev in vodnika podajo na lažje izlete,
– osnovnošolskim otrokom so namenjeni mladinski pohodi, spremljajo jih mentorice in vodniki. Izleti so namenjeni vsem otrokom ne glede na šolo, ki jo obiskujejo, 
– sledi pester nabor lažjih in zahtevnih letnih in zimskih pohodov, nekateri so organizirani z avtobusnim ali drugim javnim prevozom, včasih pa gremo peš že od doma,
– pozimi se nam lahko pridružite na turni smuki,
– spomladi organiziramo enodnevni tečaj varne hoje po zavarovanih poteh.
V zadnjem letu se veselijo, da se na izlete vedno večkrat podajajo z vlakom ali drugim javnim prevozom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja