Skoči na vsebino

Pohod v dežju po okolici Ihana

Na deževno soboto, 17. septembra 2022, smo v soorganizaciji Turističnega  društva Ihan, Kulturnega  društva Ihan in Planinskega društva Domžale, izpeljali orientacijski pohod po delu Ihanske krožne poti.

Udeleženci smo se zbrali pri gasilskem domu v Ihanu in se od tam po skupinah podali na pot s karto na kateri so bile označene KT točke. Na vsaki od točk pa nas je čakala aktivnost. Po končani aktivnosti smo prejeli del sestavljanke in se odpravili naprej po naši poti. Ko smo obhodili vse vrisane točke, smo se vrnili na izhodišče, kjer smo na karton zlepili vse dele v sliko in prejeli nagrado za sodelovanje.

Hvala vsem, ki ste nas na KT točkah pričakali, saj smo na vsaki od točk od vas odšli z novim znanjem in novimi izkušnjami. Tako smo se preizkusili v streljanju s puško sede v tarčo, prepoznavali gorsko rastlinstvo, gore, vozlali vozle, ter si ogledali freske  in prisluhnili razlagi o cerkvici sv. Miklavža.

Vsi ki smo se udeležili izleta, smo kljub res slabemu vremenu na poti uživali, tkali prijateljstvo in domov odšli polni novih doživetij.

Nekaj utrinkov še v foto Albumu.

Zapisala: Angelina Bolta, mentorica planinske skupine

 

člani organizacijske ekipe
Klavdija Gregorin Štiftar, Angelina Bolta, Primož Orešek, Helena Kermauner, Dušan Prašnikar, Barbara Lovše

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja