Skoči na vsebino

Orientacijski pohod po ihanski kulturni in športni dediščini

Pohod v soboto bo!

Po potrebi bo trasa prilagojena vremenskim razmeram.

Se vidimo!

Pohod organiziramo Turistično društvo Ihan, Kulturno društvo Ihan in Planinsko društvo Domžale. Namenjen je družinam ter skupinam prijateljev, sosedov in ljubiteljem narave.

V soboto, 17. septembra 2022!

Zbirno mesto: Gasilski dom v Ihanu, ob 9. uri!

Prosimo, da avte pustite pri Osnovni šoli Ihan, ki je 100 m oddaljena od Gasilskega doma (odcep pri Pizzeriji Dante).

Opis dogajanja:

Vabimo vas na pustolovsko orientacijsko raziskovanje okolice Ihana. Preko posameznih orientacijskih točk na poti boste spoznali lokalne zanimivosti in dediščino Ihana. Prvi del poti poteka po Ihanski krožni poti.

Pot bo dolga približno 6 km, ne bo zahtevna in bo primerna tudi za otroke, ki so sposobni prehoditi to dolžino. Hodili boste po gozdnih poteh, makadamski cesti  in le nekaj malega po lokalni asfaltirani cesti.

Ekipe (do 5 oseb) bodo štartale vsaka zase z manjšim časovnim zamikom. Ob prijavi bodo prejele karto z vrisanimi orientacijskimi točkami, ki označujejo postaje v naravi. Na postajah vas bodo čakale zanimive naloge.

Oprema: primerni pohodni čevlji in udobna oblačila, zaščitna oprema proti morebitnemu soncu ali mrazu/vetru, pijača in prigrizek iz lastnega nahrbtnika. Pohod bo potekal v vsakem vremenu.

Prispevki: udeležba na pohodu je brezplačna!

Prijave: Prosimo, da skupine prijavite svoj prihod do petka, 16. septembra 2022, da bomo lahko z dovolj materiali organizirali start in vas polnih rok pričakali v cilju. Pri prijavi na mail: pddomzale@gmail.com sporočite število odraslih in otrok v skupini ter pripišite telefonsko številko.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 051 230 554 (KD Ihan).

Prisrčno vabljeni!

Turistično društvo Ihan
Kulturno društvo Ihan
Planinsko društvo Domžale

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja