Skoči na vsebino

Za nami je že 6. Pohod ob reki, ki povezuje

Pohod ob reki, ki povezuje, je 11. junija 2022, v organizaciji revije Modre novice in ob soorganizaciji Zavoda za turizem in šport Kamnik ter Zavoda za šport in rekreacijo Domžale potekal na pešpoti ob Kamniški Bistrici. Več kot 3.200 pohodnikov je na poti lahko spoznavalo dejavnosti papirničarjev, gasilcev, ribičev, tabornikov, planincev, čebelarjev, vaterpolistov, se sprostilo na jogi ali sodelovalo v zanimivih nagradnih igrah. Veliko udeležencev je prehodilo celotno pot od kamniškega Glavnega trga do domžalskega parka Martina Krpana in si tako prislužilo simbolična darila. Nekateri so pot prehodili celo v obe smeri in se tako celo dvakrat ustavili pri naši stojnici, kjer je bil tudi žig kontrolne točke.

Da bo to izjemno obiskan dogodek, smo zaznali že v prvi uri, saj je reka obiskovalcev tekla neprekinjeno, kmalu že v obe smeri. Ko smo razdelili poslednji letak in poslednjo revijo Planinski vestnik, smo lahko podarjali samo še nasmehe in vabili že precej utrujene pohodnike tudi v naše vrste.

Hvala prizadevni pet članski ekipi na stojnici, saj so bili vseh 6 ur dogajanja neprenehoma vpeti v podajanje raznih informacij in demonstracij znanja. Pohodniki so prihajali v manjših in večjih skupinah, včasih tudi po 30 skupaj.

Toliko srečanj in dobrih misli. Bilo je res nepozabno.

Več fotografij dogajanja pri naši stojnici je v ALBUMU.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja