Skoči na vsebino

Na drugi tekmi Zahodne lige kar 13 mladih domžalskih plezalcev in plezalk

Plezalna tekmovanja v sklopu Zahodne lige so namenjena mladim plezalcem, ki šele vstopajo v svet tekmovanj in si s svojo udeležbo nabirajo prve izkušnje. Da je zanimanje za ta šport izredno naraslo tudi med koronskim tekmovalnim zatišjem, priča več kot 400 prijavljenih v vseh kategorijah. Na drugi tekmi Zahodne lige v sezoni 2021-22 je sodelovalo 13 naših predstavnikov. 

Najboljše se je med njimi odrezal Jaka Golob Rituper, ki si je v kategoriji mlajših cicibanov priplezal odlično 6. mesto, pri najstarejših pa je kadetinja Sara Čop zasedla 15. mesto. 

V kategoriji mlajših cicibanov sta tekmovala tudi Anže Prašnikar in Jakob Rink, pri starejših cicibanih pa Aljaž Abe, Matevž Bračič, Filip Rink, Ilya Zalar in Erik Karner. Med mlajšimi deklicami je plezala Iva Kuzma, pri mlajših dečkih Tomaž Čop ter pri starejših Val Majerle.

Vsem tekmovalcem za njihov trud in spopadanje z zahtevnimi balvani iskreno čestitamo in jim želimo vse dobro na naslednji balvanski tekmi Zahodne lige, ki bo že ta petek, 8.4. (starejše kategorije) in soboto, 9.4. v Kamniku.

trenerji športnoplezalne vadbe v Domžalah

foto: Neža Golob

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja