Skoči na vsebino

Poročilo: Pohod ob reki, ki povezuje

V letu 2021 je Planinsko društvo Domžale že petič sodelovalo na prireditvi Pohod ob reki, ki povezuje. Pohod, ki poteka ob zeleni osi Kamniške Bistrice, povezuje Kamnik z Domžalami in obratno, pohodniki pa so se sami odločijo v kateri smeri prehodijo 14 km pot. Dogajanje ob poti je izjemno pestro, saj pohodnike pričakujejo na kar 15 postojankah, na katerih se predstavljajo društva in organizacije

Na stojnici Planinskega društva Domžale so pohodniki prejeli žig v svoje knjižice pohoda, nato pa smo jim predstavili še delo našega društva ter ponudili čopiče in barve. Letošnja tema naše predstavitve so bile Oznake planinskih poti. Tako so obiskovalci imeli možnost spoznati različne barve in pomene markacij in pomen oznak za težavnost poti. Najbolj pa je mlajše in starejše pohodnike navdušilo, da so lahko svojo markacijo na deblo narisali tudi sami in jo nato vzeli za spomin tudi domov. 

Veliko pohodnikov je z nami delilo svoja doživetja na planinskih poteh. Vabimo, da nas poiščejo tudi vsi ostali, ki o tem že nekaj časa razmišljajo in se odločajo, pa so morda potrebovali le malce vzpodbude. Vsi pohodniki so prejeli tudi Zloženko PDD.

Hvala organizatorjem Modre novice, da so nam omogočili sodelovanje na prireditvi, ki nas povezuje. Veliko lepih zgodb smo pričeli in verjamemo, da jih bomo v naslednjem letu še nadgradili. 

Se vidimo na Pohodu ob reki, ki povezuje spet v letu 2022!

Album

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja