Skoči na vsebino

Vabimo vas na pohod okrog Pivških jezer

Vabimo vas na pohod okrog Pivški jezer!

V NEDELJO, 21. MARCA 2021

Dolžina poti: približno 23 km

Skupaj: približno 8-9 ur (s postanki in malico)

Višinska razlika: 150 m

Skupaj pridobljena višina: približno 450 m

Potrebna oprema: dobri, uhojeni planinski čevlji, nahrbtnik, pohodne palice(kdor jih uporablja), rezervna in topla oblačila, rokavice in anorak

Hrana in pijača: sta iz nahrbtnika, kalorične tablice, tekočine 2 in pol litra

Kategorija poti: nezahtevna označena pot, pot je kondicijsko zahtevna zaradi dolžine poti in je tehnično nezahtevna

Potrebni dokumenti: planinska izkaznica z znamkico plačane članarine za teče leto

Način prevoza: z lastnimi prevoznimi sredstvi

Cena prevoza: strošek prevoza udeleženci plačajo po dogovoru z voznikom

Rok za prijave: 17.3.2021

Zbirno mesto: Domžale, parkirišče pri restavraciji Park ob 7.15, odhod ob 7.30. Iz Domžal po AC proti primorski(po želji na OMV 30 min za kavico) do izvoza Postojna in levo v smeri Pivke. V centru Pivke zavijemo levo v smeri Knežaka do vasice Zagorje do parkirišča nasproti gasilskega doma na sredi vasi. Zaradi COVID omejitev in predpisov je pri prijavi potrebno navesti Kontaktno telefonsko številko. Število udeležencev omejeno na 10. Pri prijavi prosim navedite, če ste pripravljeni še koga peljati. V vozilih so lahko največ 3 potniki z maskami, lahko tudi več, če so člani istega gospodinjstva. Na turi je obvezno nositi maske, če ni možno zagotoviti medsebojne razdalje vsaj 2 metrov med udeleženci. Z maskami pa je priporočljiva razdalja vsaj 1,5 m.

V PRIMERU SLABE VREMENSKE NAPOVEDI TURA ODPADE, O ČEMER VAS PRAVOČASNO OBVESTIMO !

 Vodnika: Samo Cimperman in Matjaž Škulj

Udeležba samo s prijavo do zasedbe prostih mest. Prijave udeležencev zaradi logistike pri Matjaž Škulj 041 816504 ali m.skulj@gmail.com in Samo Cimperman 051 863508 ali samo.cimperman@t-2.si ali po SMS.

S prijavo na izlet vsak udeleženec potrjuje, da zdravstveno in fizično izpolnjuje pogoje za nemoten potek in zaključek ture, da bo upošteval plan ture, odločitve vodnika ter Častni kodeks PZS. Da s svojim ravnanjem ne bo povzročal nevarnosti sebi ali drugim udeležencem ture.

 V kolikor ima udeleženec zdravstvene ali druge težave, mora o tem pred začetkom ture seznaniti vodnika. Prav tako ni zaželjeno oddaljevanje od skupine brez vednosti vodnika. Glede na situacijo na terenu ali spremembe vremena se lahko tura sproti spreminja.

Samo Cimperman

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja