Skoči na vsebino

Izšel planinski zemljevid Domžale in okolica 🗺️

Novo leto je prineslo težko pričakovan planinski zemljevid Domžal in okolice. 

Zemljevid bo dobrodošel pripomoček pri potepanjih, ki so zadnje čase bližja našemu domu. Pa tudi po koronski eri bo še prišel prav, saj pokriva območje celotne Rašice z Dobenom in Gobavico, Ajdovščino, Križentaver, Sv. Trojico, Ušte, Limbarsko goro, Golčaj, Trojane, Špilk, kolovške gmajne, pa strmine nad Tuhinjsko dolino, vključno z Menino planino. Na njem bo vsak našel pot in cilj zase – ljubitelji mest in naselij (označeni muzeji, naravne in kulturne znamenitosti), pohodniki, družine z majhnimi otroci, tudi turni smučarji in še kdo.

Nekaj brezplačnih izvodov bomo razdelili tudi med naše člane. Ob včlanitvi v času uradnih ur lahko dobite brezplačen promocijski izvod  novega planinskega zemljevid Domžale in okolica. Velja pa omejitev na gospodinjstvo oz. družino. Število brezplačnih izvodov je omejeno, brezplačen izvod pa je mogoče prevzeti samo v času uradnih ur (srede med 20. in 20.30 na Kopališki 4 v Domžalah – pri bazenu).

Nakup bo kasneje mogoč tudi v spletni trgovini Planinske zveze Slovenije.

Hvala vsem soustvarjalcem za sodelovanje in dragoceni čas, še posebej pa Občini Domžale, ki je projekt finančno podprla. Veselimo se še nadaljnjih skupnih projektov in odličnega sodelovanja!

1 komentar na “Izšel planinski zemljevid Domžale in okolica 🗺️”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja