Skoči na vsebino

VO vabi na Stegovnik (1.692m) in Ruš

Vabimo vas na pohod na Stegovnik (1.692 m) in Ruš

Dobimo se v nedeljo 18.10.2020 ob 6.30 na parkirišču za Restavracijo Park (bivša restavracija Repovž) in se z lastnimi vozili odpeljemo do Jezerskega.

[button type=”big” color=”orange”] Pohod na Stegovnik v nedeljo ODPADE in bo organiziran takoj, ko bodo epidemiološke razmere to ponovno dopuščale. [/button]

Težavnost ture in oprema: Del poti je kategorizirane kot zahtevna planinska pot, zato ni primerna za vse pohodnike. Pot je tehnično zahtevna, potrebna pa je fizična pripravljenost za daljšo hojo po razgibanem terenu. Skupne hoje s krajšimi postanki bo za približno osem ur, zato je obvezna dobra pohodniška obutev, čelada, rezervna oblačila, ter dovolj tekočine in malica iz nahrbtnika. Na poti ne bo možnost toplega obroka, ker na turi ne obiščemo planinskih domov. Stroške prevoza si udeleženci porazdelijo v dogovoru z voznikom. V primeru dežja bo določen drug datum pohoda.

Priponka: STEGOVNIK pd (1) obširnejši razpis Prijave so obvezne do srede, 15.10.2020 pri Matjažu Škulju, vodniku PZS na tel.: 041/816 504 po SMS ali na mail: m.skulj@gmail.com.

Velja omejitev števila prijav do največ 10 udeležencev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja