Skoči na vsebino

Domžalski dom ima odprta vrata!

Domžalski dom na Mali planini na široko odpira svoja vrata, gostje so dobrodošli tudi v notranjosti, ponovno je možno tudi prenočevanje.         Vseeno pa so še vedno v veljavi določena priporočila PZS:
  • Razkužite si roke ob prihodu, po uporabi sanitarij in po prijemanju površin, ki se jih obiskovalci množično dotikajo.
  • Ohranjajte zadostno medosebno razdaljo tako pri gibanju v koči kot pri odlaganju lastne opreme.
  • Uporabite zaščitno masko za nos in usta ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrijejo nos in usta (ob vstopu v objekt in gibanju v objektu). Za mizo in v sobah zaščitne maske niso potrebne.
  • Upoštevajte navodila, ki so v kočah nameščena oz. navodila osebja koč.
  • Ne uporabljajte otroških igral (kjer so igrala pri kočah).
  • V primeru načrtovane nočitve v koči rezervirajte nočitev vsaj tri (3) dni pred prihodom in uporabite lastno spalno rjuho za večkratno uporabo.
Priporočila temeljijo na ukrepih NIJZ:
  • pri gibanju in zadrževanju na zaprtem kraju je ob upoštevanju ohranjanja zadostne medosebne razdalje v času epidemije obvezna uporaba obrazne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrijejo nos in usta. Zato je v zaprtih prostorih npr. pri prihodu do mize, odhodu od mize ter pri uporabi sanitarij obvezna uporaba obrazne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela, ki si jo gosti zatem varno snamejo.
  • Preprečiti dostop do otroških igral ter odstraniti predmete, ki bi se jih lahko dotikalo več gostov npr. igrače, časopise, revije.
  • Izvajalec storitve s prilagoditvami in ponudbo zagotavlja eno ali dvoposteljne sobe, v nastanitvenih enotah z več posteljami so lahko le gosti iz istega gospodinjstva, ki to izkazujejo ob prijavi.
Domžalski dom je bil s splošnim ukrepom zaradi epidemije virusa COVID-19 zaprt 16. marca 2020, 9. maja 2020 se je samo z zunanjo strežbo ponovno odprl, od 18. maja naprej pa je strežba mogoča tudi v notranjosti, z določenimi omejitvami je možno tudi prenočevanje. Želimo vam ugodno bivanje in veliko lepih doživetij!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja