Sko─Źi na vsebino

Ponovno skupaj!­čÖî­čîä

Spo┼ítovani ─Źlani, ─Źlanice in simpatizerji dom┼żalskega planinskega dru┼ítva! Upamo, da ste dobro in zdravi. Mi smo oboje, pogre┼íamo pa va┼ío dru┼żbo. A to se bo kmalu spremenilo. V sredo, 20. maja, ponovno odpiramo┬ádru┼ítveno pisarno┬áÔÇô va┼íega obiska bomo veseli┬áob sredah┬ámed 20. in 21. uro. Normalno obratuje tudi┬áDom┼żalski dom na Mali planini. Oskrbnik Lojze z ekipo vas z veseljem in dobrotami stre┼że┬ávsakodnevno.
Sredogorje je ┼że splo┼íno dostopno, visokogorski vr┼íaci pa ostajajo ┼íe rezervirani za najizku┼íenej┼íe. Pogled na Grintovce se iz Dom┼żal in okolice res spo─Źije na ┼że dodobra kopnih in zelenih pobo─Źjih, a to nas ne sme zavesti. Severna in sen─Źna pobo─Źja ┼íe vedno pokriva sneg. V Julijskih Alpah ga je sploh ┼íe veliko ÔÇô na Kredarici dober meter, na Kaninu dvakrat toliko.
Spet se lahko dru┼żimo na izletih, pohodih in turah!┬áV soboto se odpravljajo omejitve, ki so nam to prepre─Źevale, zato lahko ┼że kmalu pri─Źakujete nova povabila k skupnim do┼żivljanjem gora. A z mo┼żnimi spremembami posameznih izletov in pohodov, predvsem tistih, za katere na─Źrtujemo skupni avtobusni prevoz.
Ob koncu tokratnega ogla┼íanja ┼íe povabimo k podalj┼íanju ali sklenitvi planinske ─Źlanarine.┬á─îlani PD Dom┼żale┬ásmo hkrati tudi┬á─Źlani Planinske zveze Slovenije, kar nam prina┼ía ┼ítevilne ugodnosti. S svojim prispevkom pa omogo─Źate tudi kakovostnej┼íe delovanje svojega dru┼ítva. Zbrana sredstva namenjamo izvedbi dru┼ítvenega programa, nakupu opreme, ki si jo lahko┬ábrezpla─Źno izposodite, ter usposabljanju strokovnega kadra.  

Hvala za vaše zaupanje in na snidenje na (skupnih) planinskih poteh!

Planinsko dru┼ítvo Dom┼żale
Planinsko dru┼ítvo Dom┼żale
Alpinisti─Źni odsek Dom┼żale
Alpinisti─Źni odsek Dom┼żale
Mladinski odsek Dom┼żale
Mladinski odsek Dom┼żale

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja