Skoči na vsebino

Mladinski odsek: Izlet v neznano

Imate radi presenečenja, s katerimi vas v decembru razveseljujejo dobri možje? Ste tudi vi polni pričakovanj, ko odvijate darila in se sprašujete, kaj se skriva pod svetlečim papirjem? Tudi mi imamo radi presenečenja, še raje pa vsak december presenetimo vas in zadnji izlet v letu zavijemo v skrivnost. Tudi tokrat cilja izleta ne bomo razkrili, obljubimo pa, da se bomo imeli lepo.

ZBOR IN POVRATEK: V soboto, 8. decembra: v Kamniku pred športno dvorano ob 7.30, v Radomljah pred šolo ob 7.45 in v Domžalah na parkirišču za blagovnico Vele ob 8.00.  Povratek bo ob 16.00 v Domžale, ob 16.15 v Radomlje in ob 16.30 v Kamnik.

SLABO VREME: Izlet bo tudi v primeru slabega vremena (ne pozabite na dežnik). Če bo potek izleta prilagojen, se lahko spremeni tudi ura povratka na zborna mesta.  Natančnejša ura prihoda bo znana zjutraj na zboru. OBVEZNA OPREMA: Gojzarji, nahrbtnik, zimska vetrovka ali bunda, udobne dolge hlače, pulover, kapa, rokavice, rezervno perilo (v primeru zelo mrzlega vremena ali snega prosimo prilagodite otrokova oblačila. Vrečko z vrhnjimi rezervnimi oblačili bo mogoče pustiti tudi na avtobusu), malica in pijača (topel čaj), kos izolacijske podloge za sedenje na tleh (armafleks), dežnik, vrečka za smeti in planinski dnevnik. CENA IN PRIJAVE: Cena izleta je 10 €. Prijave (izpolnjen odrezek s podatki) prinesite mentorici do torka, 4. decembra. Denar prinesite v soboto na zborno mesto – vodja izleta ga bo pobral na avtobusu. VODJA IZLETA IN INFORMACIJE: Miha Vidali (041 878 319 | miha.vidali@gmail.com), vodnik Planinske zveze Slovenije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja