Skoči na vsebino

Članarina PD Domžale 2018

Članarino lahko poravnate v društveni pisarni (Kopališka 4, Domžale) v času obratovanja pisarne: ob torkih med 19:30 in 20:00, ob sredah med 19:30 in 20:30, ali prek spletnega obrazca Planinske zveze Slovenije, oziroma na občnem zboru in društvenih akcijah.


Člani planinskih društev, alpinistični, športnoplezalnih in ostalih klubov, združenih v Planinsko zvezo Slovenije, sestavljamo aktivno skupnost obiskovalcev in ljubiteljev gora, narave nasploh in z njima povezanih aktivnosti. Planinstvo kot način pomeni, da se obnašamo do (gorske) narave in vseh njenih obiskovalcev odgovorno, ne glede na zvrst udejstvovanja kot je planinstvo, gorništvo, alpinizem, turno kolesarstvo in športno plezanje. Člani PD Domžale lahko v letu 2018 izbiramo med naslednjimi vrstami članarine:
  • A: polnoletna oseba – aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z največjim obsegom ugodnosti; 55 €
  • B: polnoletna oseba – aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z osnovnim obsegom ugodnosti; 25 €
  • B1: polnoletna oseba – oseba, starejša od 65 let z osnovnim obsegom ugodnosti; 18,50 €
  • S+Š: dijaki in študentje s statusom, do vključno 26. leta starosti, z osnovnim obsegom ugodnosti; 16 €
  • P+O: predšolski ali osnovnošolski otrok, z osnovnim obsegom ugodnosti; 7 €
  • IN članarina: oseba s posebnimi potrebami (oseba, ki ji je delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost oz. je roditeljska pravica podaljšana), z omejenim obsegom ugodnosti; 7 €
Družinska članarina: če sta starša člana Planinskega društva Domžale, imajo predšolski in osnovnošolski otroci brezplačno članarino, srednješolci in študentje pa 50 % popust (8 €). Za družinske člane se štejejo še mladi do vključno 26. leta, ki niso zaposleni ali so brez lastnih dohodkov, ter osebe, ki jim je odvzeta poslovna sposobnost (IN) in so člani družine. Za družino se šteje mati, oče in otrok ali mati samohranilka ali oče samohranilec z vsaj enim otrokom. Družinskega popusta se ne more koristiti zgolj za dve odrasli osebi, ne glede na njun pravno-socialni status. Novi člani prejmejo novo člansko izkaznico po pošti. Planinski dnevniki Cici planinec ter Mladi planinec 1 in Mladi planinec 2 (predšolski in osnovnošolski otroci jih prejmejo namesto članskih izkaznic) so brezplačni. Vpisnine v društvo ni.   Dodatne informacije (povezave na www.pzs.si):
 

Planinsko društvo Domžale v letu 2018

  Pisarna Planinskega društva Domžale je odprta ob torkih od 19.45 do 20.15 ure (čas sestanka mladinskega odseka) ter ob sredah med 19:30 in 20:30. V tem času je možno poravnati društveno članarino ter dobiti odgovore na vprašanja povezana z delovanjem društva, kakor tudi z nekaterimi informacijami ter nasvetih o gorah.  Članarino bo možno poravnati na občnem zboru, 16. februarja in na organiziranih akcijah društva.   Druge informacije:  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja