Gremo v hribe 2014

ni koment.
Gremo v hribe 2014

V soboto 28.6.2014 je pri Domžalskem domu na Mali planini potekala že druga po vrsti Zlatorogova transverzala ponosa – GREMO V HRIBE, ki je bila še bolj množična kot lanska. Vpisalo se je namreč kar 933 obiskovalcev, kar je precej več, kot lansko leto, ko nas je bilo 758.

 

 

IMG_3304
Vzdušje in dogajanje je bilo na višku, razpoloženje vseh enkratno, dobra glasba , ki so jo pričarali ansambel PRIJATLI in pa vodenje zabavnega programa, ki ga je vodil Grega z svojo ekipo, pa še obisk konjenikov iz Dolenjske.

IMG_3337

Kaj bi hoteli več, vse je bilo super in še naš Lojze se je smejal , torej…

Tudi to prireditev imamo že v koledarju za drugo leto, pač smo dobri organizatorji in si želijo da tovrstne zadeve še organiziramo.

IMG_3325

Da smo res dobri organizatorji, pa še omemba – vse, kar se je dogajalo pri našem domu, je bilo zapisano in zabeleženo s kamero in objavljeno celo dvakrat v Dnevniku nacionalne televizije RTV SLO 1 v nedeljo in ponedeljek. Najbrž se še ni zgodilo, da bi bili kar dve novici o delu Domžalskih planincev na TV.

IMG_3307

Pohvalno, zato še enkrat hvala vsem organizatorjem in posameznikom, ki so pomagali in sodelovali pri izvedbi obeh dogodkov!

Poglejte še, kaj so napisali v Novicah 3.7.2014 ter na spletu o nas: gore-ljudje.net in fotogalerija na Gremovhribe.si.

 

napiši odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja