Skoči na vsebino

Vabilo na izlet MO: Odkrivamo slovensko Primorje, 14.6.2014

ODKRIVAMO SLOVENSKO PRIMORJE

Končno so tu toplejši dnevi in prav kmalu bomo uradno skočili v poletje, zato bo tudi zadnji izlet v tem šolskem letu temu primerno obarvan. Podali se bomo odkrivat nove poti slovenskega Primorja, ki nas bodo vodile preko travnikov in vinogradov, pa tudi za lepe razglede ne bomo prikrajšani. Mlajšo skupino čaka približno 3 ure lahkotne hoje, starejša skupina pa bo pohajkovala kakšno uro več.

Upamo, da se bo morje do takrat že dovolj ogrelo, da se bomo lahko za nagrado na koncu tudi osvežili 🙂

Zbor in povratek V soboto 14. junija 2014 v Preserjah pri Radomljah ob 7.00, na Brdu pri Lukovici ob 7.15 (pred šolo), (pred šolo), v Domžalah ob 7.30 (za blagovnico Vele). Povratek na zborno mesto: Domžale ob 17.30, Brdo ob 17.15 in Radomlje ob 17.30.

Slabo vreme Izlet bo tudi v primeru slabega vremena. V tem primeru bo potek izleta spremenjen in bo natančnejša ura prihoda znana zjutraj na zboru. Za vsak slučaj ne pozabi vzeti s seboj dežnika.

Obvezna oprema Gojzarji, nahrbtnik (naritnike pustite doma!), udobne dolge hlače, majica kratek rokav, kratke hlače, zaščita pred soncem (čepica, očala, sončna krema), pulover, rezervno perilo, vetrovka, kapa, rokavice; malica in pijača (vsaj 1 liter tekočine), kos izolacijske podloge za sedenje na tleh (armafleks), vrečka za smeti, dnevnik Mladega planinca in dežnik.

Dodatna oprema: brisača in kopalke

Strošek in prijave Cena izleta je 10 €. Denar, skupaj z odrezkom prijavnice oddaj mentorici do torka, 10. junija. Denarja po roku prijav ne vračamo.

Vodja izleta in informacije: Maja Pirc (031/872-850) in Jernej Južna – vodnik Planinske zveze Slovenije

Povezava na prijavnico v PDF obliki: klik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja