Skoči na vsebino

Vabilo na izlet MO: Orientacijski izlet Gradiško jezero, 22.3.2014

ORIENTACIJSKI IZLET – Gradiško jezero

Zopet je prišel na vrsto izlet, ki je nekoliko drugačen kot smo jih vajeni. Na pot se boste podali v manjših skupinah, cilj pa boste moralinajti sam i. Družbo vam bosta delala zemljevid in opis poti, mlajšim pa tudi vodnik ali vodnica. Da ste na pravi poti vas tokrat ne bodoopozarjale markacije, ampak kontrolne točke, ki bodo označene s posebnimi prizmami oranžno-bele barve. Da sama pot do cilja ne bo preveč dolgočasna, bo potrebno odgovoriti tudi na kakšno vprašanje planinske tematike. Skratka zabavno bo. Za konec zanimivega dne bo poskrbela še razglasitev najboljših ekip ter podelitev nagrad.

KDAJ: sobota, 22. marec 2014.

ZBORNA MESTA: V Preserjah pri Radomljah pred šolo ob 7.45, v Domžalah za blagovnico Vele na makadamskem parkirišču ob 8.00 in na Brdu pri Lukovici pred šolo ob 8.15.

Na zborno mesto na Brdo pri Lukovici okoli 14.00, v Domžale okoli 14.15 in v Preserje pri Radomljah okoli 14.30.

V primeru dežja bo izlet prilagojen. Natančnejši prihod bomo sporočili ob odhodu.

OBVEZNA OPREMA

Gojzarji, nahrbtnik, vetrovka, udobne dolge hlače, pulover, kapa, rezervno perilo, malica inpijača , kos izolacijske podloge za sedenje na tleh (armafleks), zložljivi dežnik, vrečka za smeti in dnevnik Mladega planinca ali Cici dnevnik. Ne pozabi tudi na pisalo. Rezervnih oblačil in obutve med izletom ne bo možno pustiti na avtobusu!

Cena izleta je 5 €. Po roku prijav denarja ne vračamo.

Prijave skupaj z denarjem oddajte mentoricam najkasneje do torka, 18. marca 2014.

Jernej Južna (031/246-201) in Miha Vidali, vodnika Planinske zveze Slovenije

Povezava na prijavnico v PDF obliki: klik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja