Skoči na vsebino

Zlatorogova transverzala ponosa 2013

Srečanje bo 6.7.2013! Zlatorogova transverzala ponosa Gremo v Hribe vas bo v letu 2013 prvič popeljala tudi na Domžalski dom na Mali planini. Za vsak podpis v častni Zlatorogovi knjigi bo Pivovarna Laško donirala 1€ Planinskemu društvu Domžale. Program dogajanja bo nadvse pester: Dnevni program: Na cilju vas dobrovoljne in malce zadihane pričakujemo že ob 8. uri zjutraj. Skupaj se bomo družili in veselili vse tja do 16. ure, vmes kaj dobrega pojedli, popili, se pomerili v družabnih nagradnih igrah, zaplesali in spoznali številne nove obraze, ki jih druži isti interes – aktivno preživljanje prostega časa na gorskem zraku. Animacije:
  • Zlatorogov mikrofon – igra dvojic, v kateri do izraza pridejo vaša spretnost in hitrost, spet drugi pa boste preverjali svoje pljučne kapacitete
  • Vlečenje vrvi – starodavna družabna igra, ki jo zagotovo že vsi poznate. Med seboj se bodo pomerile posamezne ekipe.
  • Zabijanje žeblja – kdo v tnalo z drobnim kladivcem najhitreje zabije mogočen žebelj?
  • Skakanje v žakljih – za hip se bomo prelevili v zajce in v žakljih odskakljali do cilja – kdo bo prvi?
  • Ciljanje na gol – brez nogometa seveda ne gre!
  • … in še mnoooogo teh!
Animacije bo vodil izkušeni moderator Gregor; pomagal mu bo Andrej, za katerega pravijo, da odlično poje. Le pocukajte ga za rokav in morda se o tem tudi skupaj prepričamo! Vse družabne igre so hkrati tudi nagradne igre. Pivovarna Laško nas bo razvajala s svojimi praktičnim darilci in darili.
V primeru slabega vremena druženje zaključimo predčasno. Pridite v čimvečjem številu! Vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja