Dodatni vpis otrok v športnoplezalno vadbo

Alpinistični odsek Planinskega društva Domžale objavlja razpis za dodatni vpis otrok starih med 7 in 11 let k redni tedenski športnoplezalni vadbi. Vadba poteka na umetni steni v plezališču na Rodici (Kettejeva ulica 13) v primeru ustreznih vremenskih razmer pa občasno tudi na umetni steni na garažni hiši Domžale in v plezališču Šumberk (Knezove skale).

Vpisni postopek:

Izpolnite vpisni list (priloga spodaj) in ga pošljite na elektronski naslov spo.domzale@gmail.com. Po prejemu vpisnega lista, vam bo Živa, vodja vadbe, poslala informacije glede vadbe, plačila vadnine in letne društvene članarine (članarina PZS pri PD Domžale znaša 8 €).

Z vadbo lahko vpisani začnejo po urejenih vpisnih obveznostih.

Otroci bodo razporejeni po starosti v eno od naslednjih skupin:

  • torek: 16:30 – 17:30 (otroci 7 – 8 let), 4 prosta mesta
  • četrtek: 15:00 – 16:30 (otroci 9 – 11 let), 2 prosti mesti
  • četrtek: 16:30 – 18:00 (otroci 9 – 11 let), 1 prosto mesto

Obiskovanje drugih skupin ni možno. Otroci lahko vadbo obiskujejo tudi večkrat na teden, a v okviru svojih starostnih skupin.

V posamezni skupini lahko vadi največ 8 oseb. Mesta v skupini se polnijo po principu “kdor prej pride, prej melje”. V primeru, da je skupina polna, lahko vodja vadba vašega otroka uvrsti na čakalno listo. Če se čez leto katero od mest v skupini izprazni, vas kontaktira in otroka povabi k vadbi.

V času šolskih počitnic in praznikov treningov ni. Pridržujemo si pravico do spremembe terminov vadbe, razvrstitve v skupino, spremembe vaditeljev in izpisa otroka v primeru neupoštevanja pravil.

 

Cenik vadbe:

  • 1 h vadbe na teden (starost med 5 in 8 let): 28 €/mesec
  • 1,5 h vadbe na teden: 32 €/mesec
  • 3 h vadbe na teden (2 x po 1,5 h): 52 €/mesec

Popusti: – 10 % za drugega otroka in – 20 % za tretjega otroka iz iste družine. Vadba bo obračunana mesečno. Račun boste prejeli na elektronski naslov, poravnate ga z nakazilom na transakcijski račun društva.
V primeru prenehanja obiskovanja treningov je potrebno otroka izpisati, kar storite s sporočilom na naslov spo.domzale@gmail.com.

 

Več informacij dobite na elektronskem naslovu spo.domzale@gmail.com.

 

Prilogi:

PDF Vpisni list
PDF Okvirni urnik vadbe za šolsko leto 2021/2022

 

S plezalnimi pozdravi,
AO PD Domžale

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja