Vpis otrok v športnoplezalno vadbo

Alpinistični odsek Planinskega društva Domžale objavlja razpis za vpis otrok starih med 5 in 14 let k redni tedenski športnoplezalni vadbi. Vadba poteka v plezališču na Rodici, v prizidku Osnovne šole Rodica (Kettejeva ulica 13).

Prvi vpis (velja le za tiste, ki do zdaj še niso obiskali vadbe) bo potekal v četrtek 26. avgusta, med 17.00 in 19.00 v prostorih Planinskega društva Domžale (Kopališka cesta 4, Domžale – vhod za NK Bar).

Vse skupine so polne. Vpis k vadbi je zaključen.


Pogoj za obiskovanje vadbe
je oddan vpisni list (priloga spodaj), urejena društvena članarina (članarina PZS pri PD Domžale znaša 8 €) in redno poravnavanje vadnine. Članarina PZS je obvezna zaradi zagotavljanja nezgodnega zavarovanja vadečih. Ob vpisu poravnate vadnino za mesec september in društveno članarino, če le-ta še ni urejena.

Otroci bodo razporejeni v skupine po starosti (urnik vadbe v prilogi spodaj). Obiskovanje drugih skupin ni možno. Otroci lahko vadbo obiskujejo tudi večkrat na teden, a v okviru svojih starostnih skupin.
V posamezni skupini lahko vadi največ 8 oseb. Mesta v skupini se polnijo po principu “kdor prej pride, prej melje”. V primeru, da vadbo v skupini obiskuje manj oseb od še sprejemljivega minimalnega števila, se lahko vadeče prerazporedi v drug termin.

Vadba poteka na umetni steni v plezališču na Rodici, v primeru ustreznih vremenskih razmer pa občasno tudi na umetni steni na garažni hiši Domžale in v plezališču Šumberk (Knezove skale).


Z vadbo pričnemo v ponedeljek, 30. avgusta 2021.
V času šolskih počitnic in praznikov treningov ni. Pridržujemo si pravico do spremembe terminov vadbe, razvrstitve v skupino, spremembe vaditeljev in izpisa otroka v primeru neupoštevanja pravil.

 

Cenik vadbe:

  • 1 h vadbe na teden (starost med 5 in 8 let): 28 €/mesec
  • 1,5 h vadbe na teden: 32 €/mesec
  • 3 h vadbe na teden (2 x po 1,5 h): 52 €/mesec

Popusti: – 10 % za drugega otroka in – 20 % za tretjega otroka iz iste družine. Vadba bo obračunana mesečno. Račun boste prejeli na elektronski naslov, poravnate ga z nakazilom na transakcijski račun društva.
V primeru prenehanja obiskovanja treningov je potrebno otroka izpisati, kar storite s sporočilom na naslov spo.domzale@gmail.com.

 

Več informacij dobite na elektronskem naslovu spo.domzale@gmail.com.

 

Prilogi:

PDF Vpisni list
PDF Okvirni urnik vadbe za šolsko leto 2021/2022

 

S plezalnimi pozdravi,
AO PD Domžale

2 komentarja na “Vpis otrok v športnoplezalno vadbo”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja